”And deep down I know I’m not a stupid girl, but still I make all those mistakes..”

Jag är tillbaka i Stockholm nu och sitter instängd i min lägenhet med en förkylning som förhoppningsvis är på väg ur kroppen. Känner mig hyfsat pigg ändå, men har lock för öronen och det känns som om jag sitter i en burk. Ska dock försöka ta mig till jobbet i morgon för att inte jobbångesten ska bli allt för stor på torsdag.

Julen och nyåret har varit skön där hemma. Jag har inte orkat göra någonting vettigt förutom att bara vara och ta allt som det kommer, typ. Välbehövligt må jag säga.

Annars snurrar mestadels tankar på framtiden i mitt huvud. Vart ska jag bo? Vart ska jag jobba? Vad ska jag göra? Vad VILL jag göra? Suck.

Nu ska jag i alla fall försöka formulera ett brev. Längesen.

4 kommentarer till “”And deep down I know I’m not a stupid girl, but still I make all those mistakes..”

  1. Jajamensan! Sett alla filmtipsen som kom in utom två som jag inte hittade. Jag tyckte den var rätt bra. En del tänkvärt absolut. Det tog ett tag innan jag kom in i att man såg det mesta ur hans ögons perspektiv. Just i början tänkte jag just "tänk att göra en hel film på det sättet, det hade vart intressant!" Och så blev det ju till stor del. Så den gillade vi, trots sitt tragiska ämne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>