Det här med klövern..

Idag laddade jag iPoden med ett dubbelavsnitt av Aftoncasten och begav mig ut på en promenad i Hagsätrakrokarna. Hittade ett dike fullt med rödklöver och stannade självklart och plockade en bukett, ja för det är ju så rofyllt det där med blomplockande. Jag hade tänkt tanken, vilket jag alltid gör, men att hitta fyrklövern precis i samma ögonblick som man plockar den tillsammans med en blomma var något helt nytt. Läskigt men samtidigt helt fantastiskt.

Den fyrklövern tillägnar jag Doris och hennes fina föräldrar John och Frida!

I senaste Aftoncasten berättar de om sommaren 2010 och vad som hände när Doris blev så sjuk att vi gick omkring och undrade, hoppades och önskade varje dag på jobbet. Vill du lyssna så gör du det antingen via länken ovan, eller HÄR.

Fridas bild på Facebook från årsdagen har 28 221 Likes, vore det inte underbart om de fick lika många lyssningar av programmet?

PS. Första dagen på nya jobbet gick helt okej, så slipper ni skicka undrande sms..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>