Du är du och du duger…

Det här inlägget innehåller en hel del länkar, och för att du ska få något ut av det så klicka på länkarna och läs!

Appropå Underbara Claras inlägg om elaka kommentarer, så har Blondinbellas semesterbilder överösts med elaka kommentarer om hennes kropp (många av kommentarerna är snälla, men nu handlar det här om de negativa).

Vem har rätten att slänga ur sig såna elakheter? Blondinbella säger själv att hon älskar sin kropp och då finns väl ingen mening att skriva att hon är överviktig och bör tänka på sin hälsa? Jag blir så ledsen över att det finns så korkade människor med snedvridna skönhetsideal!

Det blir inte bättre för att så många i samhället hjälper till att vrida idealen ännu mer fel! Det är dags att säga ifrån, så länge ingen läkare varnat oss så duger vi som vi är!

Egoina, dra igång din VIKT-igt som fan-kampanj igen så hakar vi andra på, och tack för att du också ryter ifrån!

5 kommentarer till “Du är du och du duger…

  1. Träning ger hälsa och äta sunt är bra för kroppen, så gör det så är det bra nog. Sen om man vill forma sin kropp kan man ju göra det, men kurvor är fint och en god hälsa som strålar är ännu finare. Va den du är det är det vackraste!!

    • Det har blivit en liten het debatt det hela.. Men många kommer tillbaka till strålningen som sker när man är sig själv! Vi kör på den tycker jag, tror alla blir lyckligast då. Sen tränar de som vill, och vi som inte vill låter bli.. ;)

  2. Ja dom där elaka kommentarerna kommer inte in på min blogg, varför skulle jag godkänna sådant trams man blir ju förbannad…
    Nu ska jag även testa hur det ser ut när jag får mail av dig :D
    Det vill nämligen inte funka hos mig
    kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>