Fotvårtor.

Vilken lockande rubrik va? Skulle jag vara ni så skulle jag aldrig läst det här. Jag har ju min fotfobi och det äcklar mig att skriva om mina egna fötter, men jag gör det ändå ibland. De vanligaste sökträffarna till min blogg är olika kroppsåkommor, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av de där funderingarna kring fotvårtor som många förmodligen googlar efter svar på, eftersom man sällan pratar om det..

..Hur blir man av med fotvårtor?

För något år sedan hade jag några vårtor på undersidan av fötterna, och eftersom doktorerna slutat frysa dem så får man ta saken i egna händer. Jag har testat det ena och det andra genom åren. Nagellack, frysgrejer från Apoteket, lim och sånt där hederligt fotvårtsmedel bland annat.

Och det enda som funkade var vårtmedlet för 49kr. Tillsammans med en hel del fotbad och filande så var de där äckliga vårtorna helt borta efter fyra månader ungefär. Lätt värt det och nu är mina fötter fräschast i världen!

Nej, ingen bild i det här inlägget, jag tror ni förstår varför.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>