Jag tänkte inte, inte alls faktiskt..

Jag skulle bara åka in till stan och vara med på Jens Nöjesquiz, det skulle bli en lugn och tidig kväll. Jag beställde in ett glas Pepsi, och sen ett till, och åkte hem så att jag var hemma innan midnatt. Där myste jag ner mig i sängen och plöjde två avsnitt Ally Mcbeal, släckte och sen ba; PANG! Hjärnan på högvarv.

Hjärnan tänkte på kvällen som varit, på quizfrågorna, på nya tatueringar, på mysiga kvällar, på morgondagens matlagning.. ja alla tänkbara tankar snurrade runt runt runt. Sömnen lyste med sin frånvaro, och verkade inte alls vara i närheten. Jag provade allt, lyssnade på Barnradion, räknade får, tänkte avslappningstankar, lyssnade på hela Christian Kjellvanders album Songs from a two room chapel och det var inte förrän jag vinklade persiennerna, drack ett glas mjölk och la mig med huvudet i fotänden jag lyckades somna. Då var klockan långt efter 03:30!

Hur tänkte jag? Jag som bara dricker läsk på jobbet och aldrig dricker te efter kl 18 eftersom hjärnan får fnatt av koffeinet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>