John Pekkari.

Det här är John. John är före detta kollega och vän till mig. John har en hemsida och en blogg som ni kan läsa i efter att ni läst det här inlägget.

Det kommer handla om kramar och det kommer handla om John. Och ni som känt mig länge eller följt min blogg genom åren vet min historia om kramar, annars kan ni läsa den HÄR, vilket rekommenderas. Numer gillar jag att kramas och kramar nästan ”hejkramar” till alla jag känner, förutom Sofie och Carro, eller om det är någon jag träffar ofta (man får inte tjata ut kramarna).

Jag tror att min kramfobi började växa bort när jag började jobba med teater. Teatermänniskor, framförallt skådisar tror jag, kramas rätt mycket. Mest hela tiden. John Pekkari är en skådespelare, och i filmen ovan listar han sina fem bästa egenskaper. Allt från bra magstöd till att han är snäll, men inget om kramar. Därför lägger jag till en grej på din lista John:

- Du är bra på att kramas. Varma, innerliga och fasta kramar och man blir alltid glad när man får en kram av dig!

7 kommentarer till “John Pekkari.

  1. Pingback: Aftoncasten och länkkärlek. | amria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>