Liggsår och tarmvred.

Hanna och jagEn helg i Alfta, nästan helt perfekt. Började med att jag kände mig väldigt less på Falun i onsdags så jag satte mig på buss 39 på väg mot Edsbyn. Mamma hämtade mig där och vi hämtade Rasmus på fritids. Är svårt att beskriva hur roligt det är att se han efter sådan lång tid.

Lite konstigt det där med att åka buss till Edsbyn, för när jag gick där efter Långgatan och väntade på mamma så kände jag mig så hemma, trots att jag inte var framme än. Kan det vara mina dolda edsbygener som sakta gnager sig fram?

På torsdagen anlände Karlssons plus en Elin. De är bland de roligaste, hela huset blr roligt när de är där. Under fredagen och lördagen gjordes en massa skojiga saker bland annat släktträffar, Idol-final och shoppingrunda i Bollnäs. lördagkvällen avrundades hemma hos Jonas med en film och en massa chips. Jag gick och la mig för att sova med en snarkandes Kristina på en madrass på golvet. Vad jag kommer i håg så sov jag inte så mycket utan tänkte mest på att jag ville kräkas. Och det gjorde jag, omkring halv fem på morgonen kunde jag inte hålla mig längre utan sprang in på toa och spydde som aldrig förr. Var sisådär 8 år sedan jag hade magsjuka sist, och nu var det dags igen. Jag låg alltså till sängs hela söndagen med en hink i närheten. Inte så mycigt, till och med middag hos farmor hade varit roligare, trots alla kusiner som håller till där.

I dag har dagen mest handlat om att återställa magen och ta mig igenom en bok, vilket inte har gått så bra. Först störde Tip-ex mig hela tiden och sen kom Linus och fipplade med min dator. Och nu kallar sängen på mig så att jag kan få några timmars vila innan Gunnars seminarium i morgon.

2 kommentarer till “Liggsår och tarmvred.

  1. heej gorgeous! (coz you are=)
    Du…LOST är slut nu va? Ska vi ses imorrn ändå? Har konfa till 20 men…efter det? Dock inte till mkt senare än 22. Måste få min lilla sömn..=) kraams

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>