Persson, Marit och Josef. Juldagen kommer bli bra.

MaritSitter vaken alldeles för sent i natt igen, det är det där med invanda mönster tror jag. Sent i går, sent i dag. Kommer väl inte komma upp i tid i morgon eftersom jag sitter här nu, och även om jag skulle lyckas med det så somnar jag i soffan kring That 70s show-dax i morgon eftermiddag.

Jag vet inte vad jag håller på med riktigt. Tar studielån och får en massa skulder som jag måste betala tillbaka i resten av mitt liv för att bara sitta i min lägenhet och umgås med vänner. Jag tar verkligen inte till vara på skolan och skoltiden. Jag är sur för att jag inte kan, men känner mig inte intresserad utav att lära mig heller. Saknar Frida. Frida är bra. Frida och jag gjorde bra saker tillsammans. Roliga saker. Frida var det bästa på Hola.

I dag kom jag på vad jag vill göra med mitt liv. Det hela börjar med att Sofie får jobb på soc här i Falun i Februari. Då är min inkomst säkrad. Sedan är min plan att kidnappa en rolig person och låsa in den i min lägenhet så jag alltid har någon att skratta med. För pengarna Sofie ger mig ska jag köpa stereoanlägging, brie-mackor från Kopparhatten och en massa bra skivor sen kan jag och min vän sitta och lyssna på musik hela dagarna. Och de levde lyckliga i alla sina dar….

Just nu spelas Oasis i min nuvarande stereo. Varför har ingen lämnat en Oasis-skiva hos mig tidigare? De senaste dagarna har Linus släpat hit en massa saker. Det började med en dator, sen har det fortsatt med reklamblad, katt, cdskivor, dataspel, jucie och det senaste i dag var några remsor av hans gamla tapet. Vad håller han på med?

Funderar på att göra något knäppt i morgon, frågan är om det kommer uppskattas. Tänk om man kunde veta sådant innan, men det gör man inte så det är bara till att chansa.

Ungefär här skulle jag börja bli djup och skriva om känslor som jag har. Jag skulle försöka skriva något bra, men jag får inte ur mig något vettigt. Det enda jag vill göra är att skrika. Jag vill bara skrika: -ÅK! Men inte känns det bättre för det.

Tar ett citat i stället.

"One last thing before I quit.
I never wanted anymore than I could fit into my head.
I still remember every single word you said,
and all the shit that somehow came along with it.
Still there's one thing that comforts me,
since I was always caged but now I'm free.."
~Foo Fighters - Monkey wrench.

3 kommentarer till “Persson, Marit och Josef. Juldagen kommer bli bra.

  1. Ok jag försörjer dig om du bli min hemma frau! OM du lovar att du underhåller mig den tiden jag inte jobbar, då får du låsa in personen som du ska skratta med å skratta med mig! OK?

  2. här sitter jagpå din stol medans du ligger i soffan tillsammans med någon. ni ser någon konstig serie som jag inte förstår mig på…
    tack för maten & avokadon förresten, det var smakligt!
    nu väntar vi bara på anders & måns..!

    hah, jag skulle tycka att det var jätte kul om du kidnappade nån rolig människa! då skulle den kunna hjälpa oss med alla bus, & vara tomte! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>