Ajfån.

Min iPhonenerv rycker, mina iPhoneexem kliar och jag blir galen! Snart måste jag ha en!! Men det är en djungel med alla abonnemang och operatörer! Jag har sagt att jag ska skaffa en i februari, men om jag ändå ska ha kvar Telia så kan jag ju skaffa en nu, eller? Jag blir tokig! Vill ju inte behöva betala mer i månaden än vad jag gör nu, så allt måste räknas på noggrant, men jag och matte är ingen bra kombination så jag lyssnar mest på vad andra säger. Men vem har rätt? HJÄLP!

(Halebop har gratis sms till hela världen, det lockar vill jag lova!)

2 kommentarer till “Ajfån.

 1. Hej.

  Jag heter Thomas och arbetar på Telias kundservice.

  Med alla olika abonnemang och tillval som finns i dagsläget så håller jag med om att det kan vara en mindre djungel att hitta det abonnemang som passar en själv bäst.

  Vill du ha guidning på din safari genom abonnemangsdjungeln får du gärna ta kontakt med oss på kundservice så hjälper vi dig gärna.

  Har du inte möjliget att ringa så kan du också maila oss genom formuläret du hittar på http://www.telia.se/privat/kundservice/kontaktatelia/

  Jag vill också passa på att önska dig en trevlig helg (trots att det bara är torsdag)!

  Med vänliga hälsningar
  Thomas Lindmark
  Telia Kundservice

 2. Ja det förstår jag.
  Jag byter till Halebop kontantkort inatt, blir spännande att se hur det fungerar. Dock ingen iphone här än. Tycker sånt är såååå överskattat. Har ju min kära dator ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>