Bananglass.

Igår var jag hemma hos Sara, Kristoffer och Signe och hälsade på (hurra för vänner som flyttar till Stockholm). Och då bjöd de på bananglass som Kristoffer svängde ihop av några frysta bananer. Käre min tid så enkelt och gott! Nu vet jag äntligen vad jag ska göra av mina mellanmålsbananer som aldrig blir uppätna! HÄR kan ni läsa Saras inlägg där hon skriver ner receptet.

2 kommentarer till “Bananglass.

    • Japp! Hon hade i lite lönnsirap också, men det behövs nog inte. Man kan ha i hallon eller nån annan frukt för att få annan smak på den också. Asgött! Jag frös in en hel banan, med skalnoch allt, är nog enklare om man skalar och delar den innan frysning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>