Dagen före dagen.

Rastlösheten börjar krypa i kroppen. Vad gör man när man bara är hemma? Vad gör du? Just nu fördriver jag tiden med att kolla på Musikhjälpen i P3 och äta Non Stop, har precis kokat knäck som jag ska bjuda på på jobbet i morgon. Ja, för i morgon är det den där dagen då jag blir ett år äldre och när man fyller år ska det visst bjudas på sötsaker på jobbet. I övrigt kommer min morgondag mest bestå i att sortera och dela ut julkort, förmodligen blir det en massa övertid precis som det varit de senaste dagarna. Så glöm inte bort att muntra upp mig med ett sms eller mms..

Har försökt hitta en födelsedagspresent till mig själv i dag, en svart tröja som jag kan ha till tights, men det verkar vara helt omöjligt att hitta någon som sitter bra. Jag är tydligen väldigt kräsen och idag blev jag riktigt less på det faktiskt. Ska nog gå in på HM och köpa ett par nya leggings att ha till min AA-klänning istället. Den klänningen kommer jag aldrig att tröttna på.

I övrigt är jag lite extra smygförälskad i Christer Lundberg idag. Grrrr…

2 kommentarer till “Dagen före dagen.

  1. Det är en vanlig lampa ;)

    I ps så trycker du på "window" i menyn, jag har på engelska så har du på svenska så vet jag inte vad det står :P Sen står det animation där iaf :) busenkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>