Denna eviga väntan.

Note to self: boka aldrig mer en kvällsresa, du hinner bli både rastlös och uttråkad.

Ja, för här sitter jag i lägenheten och smäller av av pirr i magen, det är lite magkatarr också men mest nerver. Matilda är i skolan och jag kan inte annat än att vänta på att hon ska sluta och åka in till stan. Jag vet ju att jag blir så här när jag ska resa, men ändå bokar jag biljetter på kvällen. Men ibland har man ju inte så mycket val heller. Har hunnit packat om väskan ett antal gånger (hur i hela friden vet man hur mycket 20 kg är?), ringt Sofie och redigerat bilder från Eddies 2 års-kalas, och det var ju på tiden!

I två och en halv vecka ska jag vara borta, det är ju inte skitlänge, men ändå så länge att jag kommer hinna sakna vardagen här hemma. Det här med att göra det jag själv känner för, slöa, dricka O’boy och lyssna på musik hur jag vill. Gaaahh! Musiken ja! Har precis upptäckt Daft Punk ordentligt och deras nya album Random Access Memories är typ hur bra som helst! Hur ska jag klara mig där på den engelska landsbygden, långt från Spotify och dess möjligheter?!

Dessutom släpper Little Jinder sitt debutalbum Break Up idag, och de låtar jag hunnit lyssna på än så länge får tummen upp!

Aja, de finns ju kvar när jag kommer hem och då kan jag njuta av musik hur mycket jag vill.

En kommentar till “Denna eviga väntan.

  1. Låter inte så skoj att vänta så länge på att få starta resan. När vi skulle till USA så flög vi på förmiddagen men tågresan från Rättvik började tidigt tidigt och då blev nattens sömn ganska kort vilket inte heller var så kul…. Ha det så gott och hoppas verkligen att dina förväntningar på rean uppfylls med råge!! Njut och ha kul och ge Elin en stor kram från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>