Faith in nature – Chocolate.

20130327-170119.jpgNär jag började förändra mina kosmetikvanor så testade jag att tvätta håret med bikarbonat och honungsvatten efter tips på NoPoo, men jag tröttnade fort och övergick till Urtekram. I början trasslade det mycket trots flera omgångar balsamering, men när jag insåg att håret behövde få återfukta sig själv och slutade tvätta håret så ofta så blev mitt hår i bättre form än det varit på mycket länge. Jag slutade färga håret med kemikalier i samma veva, och det påverkade förmodligen väldigt mycket också (väteperoxid är ju inte det bästa för håret). Men så fick jag höra tips om att Faith in Nature skulle ha bra produkter så för en månad sedan införskaffade jag både schampo och balsam. Jisses vilket resultat! Håret känns som min säng, som himmelriket. Mjukt, känns inte smutsigt innan jag tvättar det nästa gång och chokladdoften är lovley!

Ett tips till dig som vill gå över till naturliga produkter.

4 kommentarer till “Faith in nature – Chocolate.

  1. Jag använder också Faith in nature, superbra tycker jag! Kör ju ”balsammetoden” och använder bara balsamet men tycker ändå inte att håret känns ondöigt fett eller smutsigt. Slutade använda stylingprodukter med silikoner i samtidigt och håret känns aldrig så där ”tungt” som det gjorde innan. Love it! Men kanske ska texta choklad nästa gång! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>