Jag tackade nej.

På olika håll kryper frågorna fram. Vad vad det för jobb? Vad var det du skrev om? Va, va, va? Jag skriver sällan om mitt jobb här, jag vet inte riktigt varför, men det växte bort lite genom åren och jobbet kändes lite för privat att skriva om. Plötsligt blev jag lite osäker på vad jag vill, och får, skriva om om olika arbetsplatser och dessutom tänker jag att ju mer jag skriver om jobbet ju större är chansen att mina arbetsgivare hittar till min blogg, vill jag det? Och om jag skulle vilja ha dem som läsare, vill jag då att de ska läsa om jobbet? Jag tycker helt enkelt att det är enklare att låta bli att skriva om jobbet, alla som känner mig vet var jag befinner mig på dygnets olika timmar, och de andra behöver faktiskt inte veta. Ljudtekniker, mer behövs inte tycker jag.

I alla fall så tog jag mig igenom beslutsångesten och tackade nej till två jobb på samma vecka. Ett av dem hade jag bestämt mig om för längesedan, det andra var en fast tjänst (!) som helt enkelt inte gick att kombinera med det jobb jag redan har. Det är ju alltid svårt att ta ett beslut vid sådana krockar, men ett beslut är ju det enda man måste ta och då fick det bli så här den här gången. Den lilla magkänslan jag hade är nu nöjd, men har jag otur står jag inom en snar framtid vid nästa vägskäl och måste välja vilken väg jag vill gå på… Ett val som kommer vara ännu svårare än det förra.

Anställningsintervju på torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>