Lucia, kalas och livet.. (kan ingen annan skriva rubriker åt mig?)

Ikväll blir det fest. Jag fyller 25 snart (en vecka och en dag kvar, sen går livet utför, eller?) och försöker dra ihop vänner och bekanta för att fira. Lyckas väl sådär, men det blir nog bra tillslut. Jag har en förmåga att dra upp förväntingarna och sedan bli otroligt missnöjd, precis som jag gjort med filmen Låt den rätte komma in. Okej, den var rätt bra, men jag rekomenderar att lägga pengarna på att köpa och läsa boken istället. Varför måste svensk film vara stråkmusik, utan dialog och svår? Jag vill så gärna kunna säga att det var den bästa film jag någonsin sett, men jag kan inte ljuga bara för att alla coola kritiker tycker så. Läs boken!

Igår skulle jag demonstrera min fina partyfontän för Sofie, så hon skulle få se hur fin den är. Men så fungerade den inte. Helt knäckt kom jag hem till pappa mitt i natten och sa att han var tvungen att laga. Vi skruvade och pillade lite och sedan upptäckte pappa felet: Gammal bål som klibbat igen. Vi tättade lite och nu fungerar den igen! Hurra!

Just nu borde jag ta tag i min dag, duscha, städa, fota lite så att jag är klar med allt här hemma när Sofie ringer och säger att jag ska komma till henne. Men jag har fastnat här. Och egentligen skulle jag vilja krypa ner i sängen..

Pappa och Elin är ute och åker skoter, det hade inte varit fel det heller, men det får bli någon annan dag!

Näpp, nu blir det en dusch!

3 kommentarer till “Lucia, kalas och livet.. (kan ingen annan skriva rubriker åt mig?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>