”Money makes the world go around..”

Födelsedag och julafton är nu överstökat och om en vecka gifter sig storasyster Kristina, sedan är tanken att livet ska återgå till normalt, vad nu det är. Jag blir rädd, rädd för att tiden går så snabbt, jag hinner inte med. Men det är väl vad livet handlar om, så det gäller väl att ta vara på tiden när vi har den antar jag.

Bilden visar en del av mina julklappar och födelsedagspresenter. Fick en hel del pengar också, men de börjar redan ta slut. Pengarna jag fick på födelsedagen gick åt till att köpa en blixt till kameran, jag fick en av mamma och pappa men ville ha en lite bättre och fick betala mellanskillnaden själv.

Idag har jag i princip handlat slut på julklappspengarna. "Mellandags rea" i Bollnäs resulterade i en ny Maxfactor False lash effect-mascara (155kr), Christian Falks skiva People say (25kr) och Fleet foxes Fleet foxes (109kr). Tack vare två presentkort behövde jag bara betala 88kr! Inte mig emot!

Paketen jag fått den senaste veckan innehöll bland annat:
Glasfat från Kosta Boda
Glaskaraff från Boda Nova
Aniktsrengöring och lotion från The Body Shop.
Wall-e.
Knivställ.
Iskuber föreställande löständer.
Kamerablixt.
Hemvävda handdukar.
Stekpanna.
Sängkläder.
Presentkort på Lindex.
Och så pengarna som gått åt till RAM-minne till datorn, strumpbyxor, CD-skivor, pappas julklapp och jeans.

Antar att några till klappar ramlar in när Kristina kommer hem på tisdag.

Måndag och tisdag kör jag ut post i Bollnäs, får se hur mycket det uppdateras innan dess, inspirationen saknas för tillfället. Bjuder på en ego-bild som jag tog här om dagen för att testa blixten. Titta och njut… haha!

3 kommentarer till “”Money makes the world go around..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>