Music music music..

Jag blir helt till mig. Jag sitter här och nästan skakar av all bra musik jag hittar, eller inte jag. Jag klickar mest på länkar på Myspace. Jag vet att Walle tjatat om de flesta banden i evigheter, men jag har liksom inte gett dem chansen förän nu. Nu behöver bara jag pengar i mängder så att jag kan köpa skivor, massor av skivor..

Dags att krypa till sängs innan jag får en överdos kanske, jag som ska till tandläkaren kl 8:00 i morgon, jag kan ju inte missa det!

Bjuder på en låt här i alla fall… så att ni också kan få uppleva det jag upplever just nu.

En kommentar till “Music music music..

  1. Svar: Jag förstår verkligen vad du menar och jag håller med om att det är svårt att veta vem man kommer bli när delar med sig av sanningen om sig själv. Själv tror jag mest jag är rädd att folk ska få reda på vem jag är och därmed inte gilla mig eller förstå mig och sen förlorar jag dem.

    Men det är lite underligt för efter jag skrev det där inlägget så var jag och träffa en vän och vi pratade i flera timmar om detta och han fick verkligen mig att öppna mig, i alla fall lite grann. Det var verkligen skönt att kunna berätta en liten del av sanningen om sig själv och han sa att det gjorde bara att jag förstod mig mer och han vill bara lära känna mig bättre och sanningen är ingenting man ska vara rädd för. Jag tror han har rätt, men det är så jäkla svårt.

    Ta hand om dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>