Reklam gör mig galen!

Min bror länkar till en text på Svd.se. Jag klickar mig in och börjar läsa, scrolla ner och inser att det är svårtläst. Inte på grund av att texten är lång och krånglig, för den är snarare kort och viktig, utan för att halva min 13″-skärm är fylld av en reklambanner. Dessutom, när jag scrollar neråt dyker en annan reklam, som är inklämd i texten, upp och jag kan bara se några få rader när jag läser.

Jag blir vansinnig! Jag förstår att Svenska Dagbladet behöver tjäna pengar på reklamintäkter, men när man som läsare inte kan läsa deras texter för att en reklambanner skymmer texten mister inte tidningen då sitt syfte?

Men som sagt, det är en viktig text som får mig att vilja kräkas, så läs den ändå (HÄR)!

3 kommentarer till “Reklam gör mig galen!

  1. Jag känner exakt lika. Hatar verkligen reklam! Jag klickade in mig på länken och fick upp mobilversionen och jag hade ingen reklam alls. Kanske är det skillnad om man använder datorn eller mobilen? Det vore ju konstigt…Bra text iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>