”Små små saker som han gör..”

me me meTenta på lördag, eller vänta. Omtenta på lördag, så nu blev det korrekt. Vetenskapsteori kan vara det tråkigaste jag någonsin har läst. Klarar jag inte tentan den här gången då vet jag inte vad jag tar mig till, fastän jag tänker så så infinner sig inte plugglusten när den behövs. Vart hittar man den, eller snarare hur?

Helt plötsligt är det snart jul igen och alla klappar ska inhalndlas. Jag trodde jag hade läget under kontroll tills i morse då jag kollade mailen. Julklappen till pappa sket sig, och nu sitter jag här med noll idéer. Vad ger man en far i sina bästa år?

Jag är verkligen som ett barn när det gäller julen. Är nyfiken så jag spricker när jag tänker på att familjen i skrivande stund försöker komma på vad de ska köpa till mig. Dessutom är det snart födelsedagsdags! Fast i år är det faktiskt nåt annat som lockar mer än paketen, en underlig längtan till Alfta liksom. Knepigt värre.

Dagens låt: Next dayKool
Han är bra den där Jimmy…

En kommentar till “”Små små saker som han gör..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>