Tove Styrke – Tove Styrke.

16 år gammal ägde hon Idol 2009 och tillsammans med Erik Grönwall gav de inte de andra deltagarna någon egentlig chans, trots det åkte Tove ut innan den stora finalen och hamnade på en tredje plats. Samma dag fick hon skivkontrakt med Sony och nu har debutskivan kommit. Jag läser recenstioner som säger mig att etablerade musikskapare som Janne Kask och Lykke Li varit med som låtskrivare och Patrik Berger har producent. Expressen jämför Tove med Robyn, Lykke Li och Annie. Lite snällare och lite mer bubbelgumrosa. Och vad kan jag göra mer än att hålla med? Vad jag däremot inte håller med om är betyget. Expressenrecensenten ger henne tre getingar, jag själv skulle ge henne högre betyg om jag hade ett betygsystem.

Jag gillar skivan och den har snurrat om och om här hemma hos mig hela helgen. Bästa spår är Million Pieces och Bad time for a good time.

 

4 kommentarer till “Tove Styrke – Tove Styrke.

  1. Håller med om att hon var grym i idol, men betyget tre getingar låter för mig ganska passande. Hade nog satt det själv. Million Pieces och White Light Moment är egentligen de två låtarna som står ut extra, de övriga är mest helt okej, inget jättespeciellt. White Light Moment snurrar flitigt här var och varannan dag :)

  2. Magkatarr? Vad är det ens? nejdå, klart jag inte råkar ut för det bara för att jag slavar 1-2 gånger väl. jag är en riktig matoman annars… mat mat mat hela dagen.

    Tove Styrke? Ajdå. Hatar den lilla människan. Så jag tror inte jag skulle kunna gilla hennes skiva även om den var liiiiite bra. Men det tror jag knappast att den är. bestämd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>