”What you think about that, now you know how I feel?”

NyårNyårskrönikor. Alla skriver dem och alla läser dem. Jag sammanfattar inte året som gått, det skulle ta för lång tid. Han skrev; "I fart in your direction. Era årslistor luktar Allers broderimönster varvat med frikyrkeliga skvallerlöpsedlar." Jag håller med.

Det handlar om så mycket mer än att göra listor över det som varit, eller om förhoppningar om att det nya året kommer bli bättre än det gågna. var det man inte kan göra nåt åt, sen är det som kommer. Det är här och nu.

På en sekund blev det tomt. Ett tomrum som inte känns som mitt. Det borde inte vara i mig, ändå försvinner det inte. Det kommer aldrig försvinna. Inte hos mig, och inte hos någon annan. Mitt blir mindre, andras inte.

Orättvist.

Ett ögonblick på dansgolvet. Tillsammans stod vi där. För mig var det något speciellt och jag hoppas att jag aldrig kommer att glömma. Vi log och såg på varann. Vi sjöng och jag menade varje ord.

Älskar er.

"If you wanna be my lover,
you gotta get with my friends.
Make it last forever.
Friendship never ends.."

~Spice girls – Wannabe.

6 kommentarer till “”What you think about that, now you know how I feel?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>