#1

Först firade jag påsk, sedan åkte jag hem till Stockholm och flyttade hem till min lägenhet. Lägenheten de har renoverat i tio veckor. Lägenheten som gett mig ångest och gråtattacker. Lägenheten med köket som jag avskyr. Lägenheten som jag saknat. Äntligen känner jag mig som hemma igen, men det kommer ta veckor att få ordning igen. Vet inte om det är menshormoner eller en kommande förkylning eller bara utmattning av flytten, men jag är så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Ögonen svider och hjärnan snurrar, ja bokstavligt talat så har jag nästan svimmat ett par gånger de senaste dagarna. I tunnelbanerulltrappan och på jobbet när jag går så bara svajar det till och jag får påminna mig att skärpa till mig.

AHA! Nu slog det mig. Bakfull. En tjej på jobbet frågade mig om jag var bakfull dagen efter jag jobbat ”svinis” (svinis = börja 05.00). Inte bakfull för att jag varit full, utan bakfull efter att ha jobbat morgon. Det måste vara det jag är idag, hade helt glömt bort det men jag klev faktiskt upp kl 4 igår morse och tog inte igen den sömnen någon gång. Idag har jag i vilket fall som helst mått skit och det jag ville komma till var att jag jobbar i fem dagar (54 timmar) till innan en ordentlig ledighet då jag kan fortsätta återställa lägenheten. Åh vad jag bara önskar att jag hade en trollstav så jag slapp lägga all min lediga tid på att omorganisera allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>