#6

Det här med rubrikerna känns så okreativt, men ökar ändå min kreativitet att skriva lite mer, men de ska fasas ut snart, jag lovar.

Tänkte berätta om hur det känns att jobba mellan kl 5-10 om dagarna, och om hur resten av dagarna ägnas i sängen eller soffan och jag inte får något gjort, men sedan kom jag på att tänka på ett gammalt, raderat, blogginlägg jag läste här om dagen där jag framhävde mig själv som den jobbigaste, ledsnaste människan i världen. Men det blir så ibland, att jag blir ledsen och irriterad på mig själv och min situation, men jag har ju bara mig själv att skylla, bara jag kan förändra hur jag har det. Och det är ju egentligen hur skönt som helst att komma hem från jobb och en massage klockan 13 och sedan bara ligga ner och inte behöva göra något annat än mat. Jag var dessutom bjuden på en filmkväll, men bangade på grund av trötthet och att hela kroppen gör ont.

Ja, för den där massagen var bland det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Att tatuera foten där huden är som tunnast var a piece of cake i jämförelse! När jag la mig ner på britsen sa jag till massören att hon skulle våga ta i, för det värsta jag vet är när massage är så där ytligt och bara behandlar huden. ”Det brukar inte vara någon fara” sa hon och satte igång. Jisses! Hon hittade så många spända punkter i muskler som ingen någonsin berörtt. Tänk att få en armbåge intryckt i sätesmuskeln, muskeln mellan tumme och pekfinger mosad och ett finger så hårt i en muskel på låret att det uppstår blåmärken. Samtidigt som det gjorde sjukligt ont, så kände jag att det var så mycket spänningar som lossnade som orsakar smärta i min arma svank. Nu ska här kommas igång med träning och stretch lite oftare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>