#7

Klistrar in en Facebook-status till er som inte är vän med mig där.

”Sand i fejset, i håret, innanför bikinin och i sängen. Överallt sand och inte förrän någon sa åt mig att ”just embrace it” höll jag på att bli galen. Under tre månader på Oahu, Hawaii i höstas lärde jag mig att älska allt det där. Och om ungefär fem veckor är det dags igen, då åker jag tillbaka för att under 15 månader arbeta för Surfing the nations, en ideell humanitär hjälporganisation lokaliserad i Wahiawa i centrala Oahu. Ett rejält steg utanför min komfortzon i trygga Sverige där jag kommer arbeta som ledare, bo kollektivt och prata engelska varje dag. Det kommer bli ett tufft, utmanande och ett helt galet år i mitt liv!

Vill du hänga med på resan så meddela mig din mailadress så skickar jag mina nyhetsbrev till dig!”

Det räcker ju med att ni bara kommenterar och fyller i en aktuell e-postadress så lägger jag till er på maillistan. Nyhetsbreven kommer förmodligen komma en gång i månaden, men jag ska försöka uppdatera oftare här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>