En massa disk och bra musik

Ja, nu har jag stått i köket och diskat hela eftermiddan/kvällen. Kändes som om det aldrig skulle ta slut på diskberget, i och för sig så har jag kollat på tv mellan åt också. 

I går hade jag ju tänk att fortsätta berätta om dagböckerna jag saknar från Lunarstorm, men det glömdes bort. Jag ska väl säga att det inte är hela världen eftersom jag har hittat några substitut till dessa dagböcker. Här kommer några tips på loggar jagläser regelbundet:

- Kött, min käre brors rosa blogg.
- Hurra, min brors kompisars sjuka blogg.
- Navid, Navid Modiris sjukt bra blogg.  
och sist men inte minst Magnus Betnérs blogg.

En annan blogg jag brukar titta till i bland är allas våran Fredrik Virtanen coh jag måste bara få citera vad han skrev i söndags:

 "Tant Muttie föll dödsplatt på P3 Guld-galan i går, Petters comebacklåt var tråkigt svag och Robyn var modig som gav sig på Neneh- och Leila K-klassiker med blandat resultat. Sanna Brådings röst ger mig kvalster."

Ja Fredrik, det minsta jag kan göra är att hålla med. Men jag har dock några saker att tillägga.
Tant Muttie va trist. Jag skämdes när Robyn sjöng och hela galan va pinsam. Radiomänniskor ska inte göra TV. SVT visa inte den nästa år, snälla!

Läste en annan intressant sak på aftonbladet.se. Forskar att det är årets deppigaste dag i dag. Kanske en förklaring till varför jag kännt mig så sur i dag. Eller det kanske var all disk…

/m

En kommentar till “En massa disk och bra musik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>