Livet efter Lunarstorm

En dag innan jul bestämde jag mig. Jag ska radera mitt Lunarstorm-konto. Jag vet inte riktigt vad som drev mig, men jag beslöt mig i alla fall att genomföra det. När jag sen var hemma hos kära mor och far gjorde jag och Matilda det tillsammans. Samtidigt. Vi gick in på inställningar och klickade på den där knappen där det stod "Radera konto" eller något.

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte ångrat mig en enda sekund. Det enda jag kan sakna är att skriva i dagboken, och läsa andras dagböcker. Men nu har jag istället skapat denna blogg. (Trodde jag aldrig om mig själv!)

Aja, vad skriver man om då? Någon sa en gång "det gäller att vara personlig, men inte privat". Hmm… Ibland känner jag för att vara privat kanske. Då tänker jag vara det!

Lägenheten känns tom. Matilda och Karolin har vart här. Nu sitter jag här i ensamheten och lyssnar på Timo. Tack för att ni kom! Jag behövde det!

Nä, nu måste jag ringa Elin. Hon åker ju bort om fem dagar eller nåt. Hur ska jag klara mig?

/m

6 kommentarer till “Livet efter Lunarstorm

  1. Jo S du har rätt. Jag HATADE bloggar. Men jag har fallit för grupptrycket. Jag är fast i skiten. Läser andras hela tiden. Coh man blir bra sugen på att skriva själv då. Prova själv ska du se. Läs Hurrabloggen (eller nån annan rolig) i en vecka och du är fast. Förresten så har jag min skunk igång på riktigt sedan ett år tillbaka eller nåt. Har du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>