Lördagsmaraton.

IMG_3847.JPG
Efter att ha typ fått panik av att bara vara ensam hemma, har jag nu slagit om och blivit tvärtom. Antar att det är Netflix fel, eftersom jag betalar för det så vill jag utnyttja det, och eftersom jag inte börjat jobba än så blir det liksom så mycket tid hemma med tvn. På sju veckor har jag hunnit med att titta på en säsong New girl, sju säsonger Vänner och snart två säsonger av Dexter.

Dexter. Serien jag ratat för att den gick på tv6 och verkade töntig på grund av hans smile på någon bild jag har på näthinnan. Sedan tjatade kollegor på ALV om det sommaren 2010 och nu, fem år senare har jag börjat titta. De första avsnitten såg jag med händerna för ögonen, jag mådde illa och klarade knappt av att se. Usch och fy! Men nu är jag fast. Måste se klart säsong 2 i natt, får nog ingen ro annars. Men det hela är egentligen vidrigt!!

Bullarna? Ja, jag tänkte bara berätta att frysen är nu full efter ett ryck jag äntligen fick ikväll, samtidigt som allt tv-tittande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>