Mer om #näthat.

Allas vår Magnus Betnér har skrivit ett intressant inlägg om dagens hetaste ämne, näthatet. Jag gillar att han tar upp media som en stor faktor av problemet. För det om något är ett problem och något som jag ofta funderat på. Har inte ”den tredje stadsmakten” ett ansvar? Sker det mer mord nu för tiden, eller är det tidningarna som skriver om det oftare? Varför hyllas alla dessa deckarserier och actionfilmer som något bra och spännande, när de egentligen förskönar så mycket som är dåligt?

Läs Magnus text och ta er en funderare på vad ni har för förebilder!

För övrigt dök det här bibelcitatet upp i en fråga på Quizkampen här om dagen, och det malde i mitt huvud hela kvällen igår. Även om du inte tror på bibeln så är det ändå tänkvärda ord..

”Allt är tillåtet, men allt är inte nyttigt. Allt är tillåtet, men allt bygger inte upp. Ingen skall söka sitt eget bästa, utan var och en den andres.”
~ 1 Kor 10:23-24.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>