Om att lycka till!

”Påminn andra om att inte ge upp, så kanske personen kommer närmre sitt mål än de annars hade kunnat”.

Linda skriver så bra om att inte säga ”lycka till” till folk och jag har tänkt tipsa om det länge. Varje gång jag råkar säga lycka till så pingar det där inlägget till i mitt huvud och jag måste genast lägga till ett ”kör hårt” efteråt. Kör hårt ger mig liksom en lite större kick inför något än lycka till, så jag tänker att det är det andra behöver höra också.

Med det här inlägget vill jag också hälsa dig Linda att jag saknar dina visdomar i din blogg, så jag hoppas du läser det här och börjar skriva igen.

3 kommentarer till “Om att lycka till!

  1. Svar: Ja det finns p-piller sorter som kan vara bättre än andra så jag ska få be om att byta nästa gång jag är dit! Finns även KBT behandling som gör att man lär sig hur man ska tänka när man blir sådär för att man ska försöka må bättre. Men jag har inte riktigt vågat försöka mig på att gå och prata med någon ännu…inte riktigt något jag känner att min ekonomi räcker till heller. Men jag vet ju varför jag mår dåligt numera så även om allt verkligen känns helt sjukt jobbigt så vet jag att det blir bättre även om det verkligen inte känns så när det väl blir som det blev i helgen…hujedamig! :I

    Skönt att jag fick lite respons iaf..även om det är tråkigt att många mår likadant så är det så skönt att inte vara ensam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>