Önskerubrik – Mitt dröm-loppis-fynd.

Önskerubrikerna ramlar in lite då och då och det är nu dags att börja pricka av dem. Jag tar de lite slumpvis, utifrån vad mitt humör säger. Känner jag mig rätt så kommer Emmas rubrik dröja ett tag, den behövs tänkas på lite extra just nu.

I söndags gick jag på en liten second hand-runda i Göteborg och grunnade på Karolins rubrik. Drömloppisfynd.

Sedan ett par månader sen, kanske till och med sedan jag flyttade in i min nuvarande lägenhet, så har jag insett att jag skulle behöva en vattenkanna, det börjar bli drygt att springa och fylla på glas och pet-flaskor när man behöver ge blommorna vatten och det skulle kännas roligare med en vattenkanna. Men vattenkannor är ju sjukt fula nya, och säkerligen så är gamla begagnade det med, och än så länge har jag bara hittat en enda på loppis. Innan vi begav oss iväg på rundan i söndags hade jag och sällskapet pratat om just vattenkannor och helt plötsligt så såg jag en. Jag skrek till av glädje vid upptäckten och hon i kassan förklarade att den var reserverad, som tur var den lite för liten och inte helt perfekt. Så jakten fortsätter.

Annars tror jag inte att det går att ha något drömloppisfynd, eller i alla fall så har jag inget sådant, det varierar liksom hela tiden.

Däremot så blir många fynd drömmar i efterhand när jag märker hur bra de klaffar i mitt liv. Som sockerströaren jag hittade på samma ställe som vattenkannan jag nämnde innan, den bara stod där på en bänk, fin och utan prislapp, så jag frågade vad den kostade och utbrast; TIO KRONOR?! i ren eufori. Eller AU-kopparna från Gefle som jag hittade på Erikshjälpen i Vimmerby i somras, perfekt för te och varm O’boy just nu. Eller den där gången jag hittade Fragglarna LPn, sjukaste loppisfyndet någonsin!

Men det jag just nu går och drömmer om, eller håller ögonen öppna efter är en vattenkanna, toapappershållare, Bimbo-assietter, Fanett-stolar (alltid), fina glas, stora tyska vaser och en pall.

Allt annat vet jag inte om att jag behöver än..

2 kommentarer till “Önskerubrik – Mitt dröm-loppis-fynd.

  1. Det är ju lite det som är charmen med loppos och second hand, att man inte vet vad man behöver förän man hittar det =) Mitt drömfynd just nu är de perfekta te-kopparna, vi har mest bara en massa kaffekoppar och jag dricker ju inte ens kaffe!

  2. Hon verkar ta det hela med ro som tur är! Din grannes hund verkar ha lite problem om dom gör sådär ja.. vad jobbigt. Men tur dom tar det säkra före det osäkra iaf.. jobbigt att ha en hund man inte riktigt kan hantera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>